פורום פרופיל חדש › פורומים › רשת הליווי לסרבנים ונמנעים › בבקשה תעזרו
- This topic has 4 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 4 months by
ronaldinho1515.
-
מאתתגובות
-
הייתי אצל קבן שרשם לי מצוקה נפשית חמורה ושאינו יכול להמשיך שירות כפי שהוא כיום, אני מאבטח מתקנים שבוע שבוע במרחק 2 וחצי שעות נסיעה מהבית, הייתי עוד פעם אצל קבן שנתן לי קהס 43 ותש3 עכשיו הם רוצים להשאיר אותי בבסיס 3 שנים בשער בלי נשק, אני מת לצאת לא יודע מה לעשות אני מייואש.
Anonymous
חבראם כבר אובחנה לך מצוקה נפשית חמורה הדרך שלך החוצה סלולה.
קצת מעשים קיצוניים והצהרה על נטיות אובדניות (כמובן ברמזים ולא ישירות) ואתה בחוץ.Anonymous
חברמה אני יכול לעשות? הם משאירים אותי יומיות 3 שנים באותו בסיס? אני כבר לא יודע מה לעשות הייתי בנוהל וראיתי קבן ובכל זאת זה מה שעשו איתי.
Anonymous
חברquote אורח:מה אני יכול לעשות? הם משאירים אותי יומיות 3 שנים באותו בסיס? אני כבר לא יודע מה לעשות הייתי בנוהל וראיתי קבן ובכל זאת זה מה שעשו איתי.לא הולכים פעם אחת לקבן ומה שהוא החליט "זה מה יש" לכל החיים.
אם יש בעיה, הולכים לקבן, עדיין יש בעיה? הולכים שוב עד שמקבלים מענה. גם אם זה לוקח 20 פעמים.
כמו שאתה הולך לרופא אם משהו כואב לך עד שזה מפסיק לכאוב – ככה גם קבנים.זאת הייתה הפעם ה5 שאני רואה קבן, אני לא יודע מה להגיד, לא הולך לי.
-
מאתתגובות