הודעה אישית
המנהלים: newprofile, MSMS
הודעה אישית
אני מודיעה לפורום "פרופיל חדש" ולמשתמשים אחרים כי בזאת אני מסיים פעילותי באתר זה עקב החשש מגופים מדיניים היכולים לפעול כנגד המעודדים לסרבנות והיוצאים כנגד ממסד הצבאי.
-
- יצירת קשר:
Re: הודעה אישית
וואו, רק רגע. על סמך מה אתה אומר את זה, אם בכלל? יש בידיך מידע ששאר הגולשים בפורום זה צריכים לדעת ושהם לא יודעים כרגע?
I said I know, it's only rock 'n' roll but I like it! Like it, yes, I do. Oh, well, I like it, I like it, I like it
Jack_Flash כתב:וואו, רק רגע. על סמך מה אתה אומר את זה, אם בכלל? יש בידיך מידע ששאר הגולשים בפורום זה צריכים לדעת ושהם לא יודעים כרגע?
אין כל בסיס לשאלות שלך ! עצם העניין הוא שאני פעיל בפורום ומעביר מידע המעודד לסרבנות ושירות בצה"ל מהווה איום מגוף ממשלתי.
-
- יצירת קשר:
איפה MSMS שירגיע? הוא המרגיע הלאומי

I said I know, it's only rock 'n' roll but I like it! Like it, yes, I do. Oh, well, I like it, I like it, I like it
אין לי מה לומר ממש, כל אחד יעשה כרצונו.
אם זה ממש מפריע לך אתה יכול רק לענות לשאלות ששואלים ולא יותר מזה. ככה לא תתמוך בסרבנות או כל דבר אחר שאתה חושב עליו.
בהצלחה בכל מקרה
אם זה ממש מפריע לך אתה יכול רק לענות לשאלות ששואלים ולא יותר מזה. ככה לא תתמוך בסרבנות או כל דבר אחר שאתה חושב עליו.
בהצלחה בכל מקרה
משיח NOW !
MSMS כתב:אין לי מה לומר ממש, כל אחד יעשה כרצונו.
בהצלחה בכל מקרה
מקבל את דבריך,אך עם כל הכבוד לך אני לא מסכים איתך! היות ולפי החוק אסור להיות פעיל בארגון כלשהו המעודד סרבנות מצה"ל.אין חוק זה מונע ממני או מכל אחד אחר לפרסם פה תגובות שהמסר שלהם-סרבנות משירות בצה"ל , לכן עם כל הצער אני מסיים את פעילותי בפורום !
אם מישהו שואל פה למשל "מה זה אומר שאני הולך לועדה רפואית" אתה יכול לענות לו. אין פה שום פסול.
משיח NOW !
MSMS כתב:אם מישהו שואל פה למשל "מה זה אומר שאני הולך לועדה רפואית" אתה יכול לענות לו. אין פה שום פסול.
זה שטויות... אבל אם מישהו שואל : "מה להגיד לקב"ן כדי שיוציא אותי" זה פסול לפי חוק
אנלא מבין מזה? כאילו בא לך לעזוב תעזוב אתה לא צריך שכנוע, אני טועה?
אני דווקא מאוד גאה להיות חלק מהפורום הזה יש פה אחלה חבר'ה חוץ מזה שהפורום הזה חייב להתקיים כי הוא משקף את "המדינה היהודית הדמוקרטית". למעשה, אני חושב שפרופיל חדש צריכה להיות ממומנת ע"י הממשלה (אבל בוא נצא מהסרט הזה). חוץ מזה אני חושב שכל אחד צריך להשתדל להביא לפה כמה שיותר אנשים מפורומים אחרים (ציינתי את כל האיגיסטים שהבאתי לפה?)
אין פה שום פעילות לא חוקית. לא ראיתי שייעצו פה למישהו לסרב להתגייס/לסרב פקודה/לברוח לחו"ל או לנקוט באמצעי לא חוקי אחר. כל התגובות ממשתמשים קבועים פה נותנות עצות חוקיות לגמרי, ולמעשה זו בעיה של צה"ל שלא סותם את החורים האלה. זה לא פורום השתמטות ואף אחד פה לא עובר על החוק אז צא מיזה. אולי יש כאלו שאומרים דברים אחרים, אבל אין כאלה בכל פורום?
סה"כ אחי עשה מה בראש שלך.
אני דווקא מאוד גאה להיות חלק מהפורום הזה יש פה אחלה חבר'ה חוץ מזה שהפורום הזה חייב להתקיים כי הוא משקף את "המדינה היהודית הדמוקרטית". למעשה, אני חושב שפרופיל חדש צריכה להיות ממומנת ע"י הממשלה (אבל בוא נצא מהסרט הזה). חוץ מזה אני חושב שכל אחד צריך להשתדל להביא לפה כמה שיותר אנשים מפורומים אחרים (ציינתי את כל האיגיסטים שהבאתי לפה?)
אין פה שום פעילות לא חוקית. לא ראיתי שייעצו פה למישהו לסרב להתגייס/לסרב פקודה/לברוח לחו"ל או לנקוט באמצעי לא חוקי אחר. כל התגובות ממשתמשים קבועים פה נותנות עצות חוקיות לגמרי, ולמעשה זו בעיה של צה"ל שלא סותם את החורים האלה. זה לא פורום השתמטות ואף אחד פה לא עובר על החוק אז צא מיזה. אולי יש כאלו שאומרים דברים אחרים, אבל אין כאלה בכל פורום?
O'er ★ the ★ land ★ of ★ the ★ free ★ and ★ the ★ home ★ of ★ the ★ brave
Weef כתב:אנלא מבין מזה? כאילו בא לך לעזוב תעזוב אתה לא צריך שכנוע, אני טועה?
אני סתם צוחק......

-
- יצירת קשר:
נו מה אתה עושה צחוק? 

משוחרר עם נסיון כתב:Weef כתב:אנלא מבין מזה? כאילו בא לך לעזוב תעזוב אתה לא צריך שכנוע, אני טועה?
אני סתם צוחק......![]()
משעמם לי.....
![]()
הייתה לי הרגשה שאני חופר סתם.
O'er ★ the ★ land ★ of ★ the ★ free ★ and ★ the ★ home ★ of ★ the ★ brave
Jack_Flash כתב:נו מה אתה עושה צחוק?
צחוק צחוק אבל יש אמת בדברי

יודעים מה, אני לא באמת צוחק. באמת קיבלתי איומים כרגע לאימייל, מצטער, אני עוזב.
משוחרר עם נסיון כתב:יודעים מה, אני לא באמת צוחק. באמת קיבלתי איומים כרגע לאימייל, מצטער, אני עוזב.

כל כך שקוף !
מישהו מנסה לחקות אותי , רוצה להיות כמוני? עזוב לא תצליח

משוחרר עם נסיון (האמיתי) אולי פשוט תירשם לפורום וככה לא יוכלו לחקות אותך?
משיח NOW !
MSMS כתב:משוחרר עם נסיון (האמיתי) אולי פשוט תירשם לפורום וככה לא יוכלו לחקות אותך?
מוכן להירשם בתנאי שאקבל מפתח מפורום

הבקשה עדיין בתוקף.....חחח 

- במילא רגוע
- יצירת קשר:
מה זה מפתח מפורום?
"אין בך יראת-כבוד לסמכות יתרה או למסורות שאבד עליהן הכלח. אתה מסוכן ומנוון ויש להוציא אותך החוצה ולירות בך."
- מלכוד-22
- מלכוד-22
במילא רגוע כתב:מה זה מפתח מפורום?
להיות מנהל...
-
- יצירת קשר:
משוחרר עם נסיון כתב:במילא רגוע כתב:מה זה מפתח מפורום?
להיות מנהל...
חחח תאר לך שכל אחד היה כותב "מוכן להירשם בתנאי שתמנו אותי להיות מנהל" LOL
מ
בסוף אני יהיה...
Jack_Flash כתב:משוחרר עם נסיון כתב:במילא רגוע כתב:מה זה מפתח מפורום?
להיות מנהל...
חחח תאר לך שכל אחד היה כותב "מוכן להירשם בתנאי שתמנו אותי להיות מנהל" LOL

בסוף אני יהיה...
אני תחליף לדודו טופס , מלך הרייטינג......תראו כמות צפיות תוך 3 יום
יש כ"כ הרבה צפיות כי אתה טמבל שלא עוזר לאף אחד ורק מנסה להרוס לאנשים אחרים שחושבים שזה אולי הודעה שיכולה לעזור להם.
אם בא לך לצאת מהפורום אתה לא צריך לכתוב את זה, זה לא מעניין אף אחד וזה יהיה רק בעיה שלך.
אז שיהיה לך הרבה הצלחה בחיים כי לפי איך שזה נראה את תצטרך את זה...
ותפסיק לזיין לכולם את המוח אתה לא מעניין אף אחד!!!
ודרך אגב "מלך הרייטינג" כבר מת...
אם בא לך לצאת מהפורום אתה לא צריך לכתוב את זה, זה לא מעניין אף אחד וזה יהיה רק בעיה שלך.
אורח כתב:יש כ"כ הרבה צפיות כי אתה טמבל שלא עוזר לאף אחד ורק מנסה להרוס לאנשים אחרים שחושבים שזה אולי הודעה שיכולה לעזור להם.

וואי איזה בן אדם רגיש ,מצטער אם פגעתי בנפש הלא בריאה שלך......לוקח כל דבר כל כך אישי.......וגם פה מלוכלך....אם אתה רוצה לעזור כאן לאנשים ,אולי תפסיק לבזבז זמן על הודעות "סרק" ותכנס לנעליים הגדולות שלי, מה אתה אומר?
יש מפתח או לא? מנהלי האתר? 

- במילא רגוע
- יצירת קשר:
מידת הרצינות שלך לא בדיוק מעוררת בי אמון באחריותך. אז לא, אין מפתח.
"אין בך יראת-כבוד לסמכות יתרה או למסורות שאבד עליהן הכלח. אתה מסוכן ומנוון ויש להוציא אותך החוצה ולירות בך."
- מלכוד-22
- מלכוד-22
בסדר אין בעיה... 

חזור אל “רשת הליווי לסרבנים ונמנעים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים