אני יודעת שאני חופרת לכם בזמן האחרון אבל זה מאוד חשוב לי ורק אלוהים יודע כמה אני נלחמת עם המערכת הצבאית.
1- לא ישבתי בכלא הייתי נפקדת שבוע ויש לי תנאי 14 ימי מחבוש.. הייתי אצל קבן ופסיכאטר שלא רוצים לשחרר אותי על נפשי...דיברתי עם המפקד והרה"ן (ראש ענף) שהחליטו להעלות אותי לוועדת אי התאמה השאלה שלי היא אם אין לי "דפוק" אין יל ימי תבן יש מצב ישחררו אותי מהצבא ?
אמרתי לקבן שקשה לי בבסיס אני רק בוכה וגם אם אעבור בסיס לא אצליח לשרוד. אז יש מצב יוציאו אותי כי אני לא מסתגלת לבסיס ולמערכת הצבאית כולה?
2- יעזור אם אביא המלצה או אישורים מהמשקית תש על מצב בבית? כי הוועדה יכולה לומר שהם יעזרו לי תמיכה כלכלית וזה לא מצריך יציאה מהצבא לא? אז כנראה עדיף שלא אעלה תנושא הזה בוועדדה..
3- לפי מה שקראתם מה נראה לכם שדדיף שאומר ואתמקד בוועדה?
בבקשה תעזרו לי מתחננת כי אני על סף ייאוש.
וועדת אי התאמה ...כמה שאלות.
המנהלים: newprofile, MSMS
Re: וועדת אי התאמה ...כמה שאלות.
תארגני חו"ד מכולם.. מפקדים. פסיכים\קבנים . משקיות (רוב הסיכויים שהם ידעו יותר דברים עליך מאשר את יודעת על עצמך..)
עצם זה שמגיעים לוועדה הזו זה כבר טוב.. כי הם נוהגים גם לשפר משמעותית את תנאי השירות..
עצם זה שמגיעים לוועדה הזו זה כבר טוב.. כי הם נוהגים גם לשפר משמעותית את תנאי השירות..
בנות לא משאירים בצבא בכוח.
זה לא המדיניות הרשמית אבל עושים להם חיים קלים אלא אם כן זה חימוש/לוגיסטיקה/הדרכה וגם שם בסוף מוותרים.
זה לא המדיניות הרשמית אבל עושים להם חיים קלים אלא אם כן זה חימוש/לוגיסטיקה/הדרכה וגם שם בסוף מוותרים.
אני בחיל חימוש כאילו טירונות וקורס בבבהד 20 אבל כרגע אני לא מחימוש אני משרתת בתל השומר
תמשיכי לעשות להם בעיות אם את רוצה לצאת.. הסדיר של חימוש זה בזיון.
מה הסיכויים לצאת דרך הוועדה א ם אין המלצה על נפשי או רפואי או על תש..?
היו אנשיים שיצאו על אי התאמה בלי לשבת בכלא?
היו אנשיים שיצאו על אי התאמה בלי לשבת בכלא?
אל תסתמכי על מקרים קודמים.. לטוב או לרע אין הכללות בצבא יש סיכוי שתצאי כמה טוב אלוהים יודע.
כן אה...זה רק עניין של מזל והכול מלמעלה..
בעזרת ה' יהיה טוב
בעזרת ה' יהיה טוב
חזור אל “רשת הליווי לסרבנים ונמנעים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 30 אורחים