קודם כל רציתי להגיד שאני ממש שמחה שיש קהילה כזאת..
הודות לפורום אני יצאתי מהצבא וזה היה הפתרון הכי הגיוני אליו יכולתי להגיע לאורך השירות הקצר שלי.
יצאתי על סעיף ליקוי 32747 - דיכאון חרדות וחוסר תיפקוד. היה לי ממש קשה לצאת. כדי לצאת הייתי צריכה לעשות הצגות לאורך חודשיים...הצגות של החיים שלי..
ממש סבלתי בטירונות, אבל אתם יודעים, כולם סובלים בטירונות ועכשיו אפשר להגיד שזאת הייתה חוויה, אבל אחרי הטירונות הבנתי שיש לי בעיה עם המסגרת (למרות שעם מסגרת ביה"ס הסתדרתי מצויין אבל אי אפשר להשוות אפילו..)
גיליתי שאיני יכולה לציית לפקודות ולשים מדים ובגלל זה החודשיים האלה (כן, שירתתי חודשיים וכמה ימים) היו גהנום. אי אפשר לקרוא לזה אחרת.
עכשיו אני חופשיה, עברתי לא מזמן ועדה רפואית, עשיתי טופס טיולים, ובקו"ם..
אני בן אדם נורמלי, באמת.. רק שעכשיו יש לי טראומה מהצבא, ולא ציפיתי שכך זה יהיה כי אני בן אדם חזק ואני יודעת אתזה. כל יום אני טופסת את עצמי לפעמים יושבת ופשוט שוקעת לגהנום הזה, נזכרת במה שקרה וזה מטריף אותי.. אני יודעת שזה עבר אבל זה לא עוזב אותי.. ממש זיכרונות שלא נותנים לי לחיות בשקט. אני הולכת לעבוד עוד שבוע בחברה ידועה, וזה גם לא משפר את הרגשתי.. כאילו שנתקעתי שם באוהלים לנצח... ראיתי דברים שלא הייתי צריכה לראות וזה פשוט שינה לי תמציאות בה הייתי בן אדם שמח ומאושר מהחיים...
אני פניתי אלייכם כי אני בטוחה שאתם מסוג האנשים שיבינו את הבעיה, הרי אנחנו באותה סירה איתכם..
אולי זה יעבור?
(אם יש לכם סיפור דומה או דעה כלשהי אני מאוד אשמח לשמוע, כל מילה פה תעזור)