אני חדש פה קודם כל אני חושב שזה מגניב שיש כזה מקום שלא כל אחד צריך לאכול את עצמו עם הטאבו הזה שנקרא "פרופיל 21" ושאר מיני ירקות.
אני לא מצפה לגיוס. לא מחכה לזה ולא נעליים. אני רוצה תואר ראשון כמה שיותר מהר ועם ממוצע כמה שיותר טוב כדי להתקבל לבצפר מקצועי
בחו"ל. יש לי ציונים מעולים בתיכון ואני מתגייס שנה הבאה.
קיצר הפרופיל שלי 72 ואני מנסה כבר מלאאא זמן להוריד ולאחרונה ככה התייאשתי ואנלא יודע מה לעשות. אני משחק על מגרנות וכאלה. הם לא שולחים לי
זימון לוועדה רפואית, לכן אני עמוק בבוץ והמונה דופק עד תאריך הגיוס.
לאחרונה חשבתי על לנסות להוציא פרופיל 21 על סעיף נפשי. קראתי המון והאתר הזה באמת עוזר, אבל יש לי בכל זאת כמה שאלות:
1. האם אני מגיע לפגישה עם הקבן ואוטומטית יורד לי הפרופיל ל21 (בממוצע)? מה הסיכוי לקבלת היעד הנכסף? זה שווה את זה לדעתך?
2. האם אני יכול לנסות להחמיר את תיאור מצב המגרנות שלי כך שהפרופיל אולי ירד מתחת ל64, כך אוכל לעשות יומיות וללמוד תוך כדי הצבא באוניב' הפתוחה?
אני שואל משום ששמתי לב שצריך אישור מיוחד ללימודים בצבא מהמפקד ולא תמיד נותנים. אני לא רוצה לבזבז דקה בצבא.
קיצר מה יותר קל: להתגייס ולצאת יומיות? או לצאת על 21 נפשי וללכת בנתיים לעבוד, לחסוך, וללמוד כמו שצריך.
אני חייב לציין שהממוצע ציונים בתואר הראשון הוא סופר חשוב, ובצבא אין ככ זמן ללמוד כי עייפים. מה גם שאין לי עבודה בצבא ולא חוסך כסף.
תודה רבה על העזרה, אל תהססו להציף בתגובות!