אפשר לנעול..
המנהלים: newprofile, MSMS
Re: סיפור מסובך,צריך עזרה
אני מבינה שעוד לא היתגייסתה,נכון?
אז ככה במידה ואתה אחרי צו ראשון אתה צריך חוות דעת של פסכיאטר אזרחי ואם אתה לפני רק תבקש קב"ן בראיון אישי וישלחו לך זימון אחר כך.
איך אתה מקבל חוות דעת של פסיכיאטר אזרחי?
תיכנס לאתר של הקופת חולים שלך ותוציא רשימה של איזה 10 או 15 פסיכיאטרים ותשאל בטלפון "אתה נותן חוות דעת לצבא?"
בעיניין ההורים,
יש קבנים שיוצרים קשר עם ההורים או רוצים להיפגש איתם ויש כאלו שלא(אצלי הקב"ן לא יצר קשר עם ההורים)
במקרה והקב"ן או הפסיכיאטר הצבאי רוצה ליצור איתם קשר תגיד לו שאתה לא בקשר איתם או בקשר ממש גרוע.
תקרא את טרגט 21.
http://web.archive.org/web/201202271336 ... sts-21.pdf
אז ככה במידה ואתה אחרי צו ראשון אתה צריך חוות דעת של פסכיאטר אזרחי ואם אתה לפני רק תבקש קב"ן בראיון אישי וישלחו לך זימון אחר כך.
איך אתה מקבל חוות דעת של פסיכיאטר אזרחי?
תיכנס לאתר של הקופת חולים שלך ותוציא רשימה של איזה 10 או 15 פסיכיאטרים ותשאל בטלפון "אתה נותן חוות דעת לצבא?"
בעיניין ההורים,
יש קבנים שיוצרים קשר עם ההורים או רוצים להיפגש איתם ויש כאלו שלא(אצלי הקב"ן לא יצר קשר עם ההורים)
במקרה והקב"ן או הפסיכיאטר הצבאי רוצה ליצור איתם קשר תגיד לו שאתה לא בקשר איתם או בקשר ממש גרוע.
תקרא את טרגט 21.
http://web.archive.org/web/201202271336 ... sts-21.pdf
- במילא רגוע
- יצירת קשר:
"אפשר לעשות את כל התהליך לבד?" כן, בהחלט. הורים זה גורם אחד שיכול להפעיל לחץ ולהוסיף אמינות (או להוריד אמינות), אבל זה רק גורם אחד, לא כזה חשוב.
"חשבתי על להתגייס ואז הצבא יראה שאני לא כשיר ויוציאו אותי וככה ההורים לא יתלוננו" הצבא לא יראה שאתה לא כשיר. לצבא לא אכפת ממך בשיט, רק אכפת להם אם אתה מתקדם במסלול / עושה את התפקיד שלך, מכל בחינה אחרת אתה מוזמן להירקב מבחינתם. אה, את מתכוון שההורים יוותרו אם "ניסית". הם גם יוותרו ברגע שהשתחררת ואין טעם ללחוץ עליך להתגייס.
"אבל הבנתי שיותר קשה לצאת לאחר שאתה מתגייס" כן
"מה יעשו לי אם אני לא יסכים לגעת בנשק...?" בעקרון כלא. אם רואים שזה חלק ממצוקה נפשית כללית ייתכן שישלחו אותך לקבן ולא לכלא, אבל פטור מנשק זה חדקרן, יצור מיתולוגי בעיקרו.
"חשבתי על להתגייס ואז הצבא יראה שאני לא כשיר ויוציאו אותי וככה ההורים לא יתלוננו" הצבא לא יראה שאתה לא כשיר. לצבא לא אכפת ממך בשיט, רק אכפת להם אם אתה מתקדם במסלול / עושה את התפקיד שלך, מכל בחינה אחרת אתה מוזמן להירקב מבחינתם. אה, את מתכוון שההורים יוותרו אם "ניסית". הם גם יוותרו ברגע שהשתחררת ואין טעם ללחוץ עליך להתגייס.
"מה יעשו לי אם אני לא יסכים לגעת בנשק...?" בעקרון כלא. אם רואים שזה חלק ממצוקה נפשית כללית ייתכן שישלחו אותך לקבן ולא לכלא, אבל פטור מנשק זה חדקרן, יצור מיתולוגי בעיקרו.
"אין בך יראת-כבוד לסמכות יתרה או למסורות שאבד עליהן הכלח. אתה מסוכן ומנוון ויש להוציא אותך החוצה ולירות בך."
- מלכוד-22
- מלכוד-22
במילא רגוע כתב:"אפשר לעשות את כל התהליך לבד?" כן, בהחלט. הורים זה גורם אחד שיכול להפעיל לחץ ולהוסיף אמינות (או להוריד אמינות), אבל זה רק גורם אחד, לא כזה חשוב.
////
נערך לאחרונה על ידי מישהו חדש ב 16 יולי 2014 18:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- במילא רגוע
- יצירת קשר:
"הפסיכאטר לא ישאל על ההורים אני מניח אבל הקבן? ובוועדה הרפואית?" הפסיכי אולי ישאל על ההורים, גם הקבן אולי ישאל. תגיד, כאמור, שאתם לא בקשר טוב, הם לא יודעים מה קורה איתך. בועדה אולי ישאלו אותך אם ההורים יודעים, התשובה לא כל כך משנה.
"אם הם מציעים לי כדורים מה כדאי לענות??" ענית בעצמך שאתה נגד, זהו.
"אם הם מציעים לי כדורים מה כדאי לענות??" ענית בעצמך שאתה נגד, זהו.
"אין בך יראת-כבוד לסמכות יתרה או למסורות שאבד עליהן הכלח. אתה מסוכן ומנוון ויש להוציא אותך החוצה ולירות בך."
- מלכוד-22
- מלכוד-22
חזור אל “רשת הליווי לסרבנים ונמנעים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 38 אורחים