נניח והוצאתי חוות דעת מפסיכי' אזרחי..
המנהלים: newprofile, MSMS
נניח והוצאתי חוות דעת מפסיכי' אזרחי..
ויש לי עוד מעט מילואים. מה הסיכוי שקצין המילואים יגיד לי שאין לו תורים בזמן הקרוב? מה אני עושה אז? האם להתחייל?
Re: נניח והוצאתי חוות דעת מפסיכי' אזרחי..
S123 כתב:ויש לי עוד מעט מילואים. מה הסיכוי שקצין המילואים יגיד לי שאין לו תורים בזמן הקרוב? מה אני עושה אז? האם להתחייל?
לא, בשום פנים ואופן לא. אין דבר כזה שאין תורים, להדגיש שהמצב הוא דחוף.
אורח כתב:S123 כתב:ויש לי עוד מעט מילואים. מה הסיכוי שקצין המילואים יגיד לי שאין לו תורים בזמן הקרוב? מה אני עושה אז? האם להתחייל?
ומה אני עושה במידה והוא יגיד לי תתחייל ואח"כ נראה? אני יכול לסרב? או שזה ייחשב בתור עריקות?
S123 כתב:אורח כתב:S123 כתב:ויש לי עוד מעט מילואים. מה הסיכוי שקצין המילואים יגיד לי שאין לו תורים בזמן הקרוב? מה אני עושה אז? האם להתחייל?
ומה אני עושה במידה והוא יגיד לי תתחייל ואח"כ נראה? אני יכול לסרב? או שזה ייחשב בתור עריקות?
הוא לא יגיד לך דבר כזה אם תראה לו שאתה באמת במצוקה.
זה לא שאתה מסרב - אתה פשוט לא יכול.
יאיימו עלייך שזה נחשב עריקות, אבל אם חוות הדעת תהיה מספיק חמורה אתה לא תגיע לזה.
מה גם עריקות של מילואים זה לא דבר כזה חמור, בטח אם זה רק כמה ימים.
בכל מקרה תמיד יש תור, זה לא שיש רק קבן אחד בצהל.
עם שילוב של חוות דעת חמורה ועקשנות לא יבקשו ממך להתחייל לפני פגישה.
חווד מפסיכי פרטי שלא מהצבא יכול לתת לי משהו בצבא כשאני פונה לקבן?
למרות שאני בצבא כבר 8 חודש?
אורח כתב:חווד מפסיכי פרטי שלא מהצבא יכול לתת לי משהו בצבא כשאני פונה לקבן?
בוודאי, חוות דעת משפיעה הן על האמינות הן על האבחון והן על התהליך והזמן שהוא לוקח.
כמה עולה חווד טוב?
vishskin כתב:מה גם עריקות של מילואים זה לא דבר כזה חמור, בטח אם זה רק כמה ימים.
ואם במידה וזה יותר מ-5 יום מילואים?
S123 כתב:vishskin כתב:מה גם עריקות של מילואים זה לא דבר כזה חמור, בטח אם זה רק כמה ימים.
ואם במידה וזה יותר מ-5 יום מילואים?
אותו דבר.
אורח כתב:כמה עולה חווד טוב?
אין מחיר אחיד.
עוד שאלה:
אם אני הולך לפסיכיאטר של קופ"ח, הרי כל זה יהיה רשום בתיק הרפואי שלי, איך זה יכול להפיע לי על חיי האזרחות?
אם אני הולך לפסיכיאטר של קופ"ח, הרי כל זה יהיה רשום בתיק הרפואי שלי, איך זה יכול להפיע לי על חיי האזרחות?
S123 כתב:עוד שאלה:
בגלל זה ההצעה היא ללכת לפסיכולוג שעובד עם קופ"ח, ולא לפסיכיאטר שמחוייב להקליד הכל לתוך המערכת.
בכל מקרה גם אם אין לך ברירה והפסיכיאטר מאבחן אותך, תוכל אחר כך להביא חוות דעת פרטית לאותו הפסיכיאטר או לפסיכיאטר אחר בקופ"ח כדי שיסיר את האבחון (מעין חוות דעת מתקנת).
עדיף כמובן לפנות לגורמים פרטיים שעובדים עם קופ"ח, או גורמים פרטיים שלא קשורים גם אם זה יעלה יותר.
אורח כתב:S123 כתב:עוד שאלה:
בגלל זה ההצעה היא ללכת לפסיכולוג שעובד עם קופ"ח, ולא לפסיכיאטר שמחוייב להקליד הכל לתוך המערכת.
בכל מקרה גם אם אין לך ברירה והפסיכיאטר מאבחן אותך, תוכל אחר כך להביא חוות דעת פרטית לאותו הפסיכיאטר או לפסיכיאטר אחר בקופ"ח כדי שיסיר את האבחון (מעין חוות דעת מתקנת).
עדיף כמובן לפנות לגורמים פרטיים שעובדים עם קופ"ח, או גורמים פרטיים שלא קשורים גם אם זה יעלה יותר.
ואיך אוכל לדעת שהפסיכיאטר שאליו נרשמתי אכן לא מקליד בכל לתוך המערכת?
זה לא משנה מה הוא מקליד כי אין לזה שום השפעה בחיים, אז הוא רושם שאתה בדיכיאון אין אדם שלא חווה את זה
על פרופיל 21 יש מספר השלכות מינוריות אבל זה ממש לא משנה מה רשום בקופ"ח, זה לעיני הרופאים בלבד.
כנראה בשביל לראות פסיכולוג תצטרך הפנייה מרופא משפחה, פסיכולוג של קופ"ח עולה פחות מ100 שקלים לעומת פרטי שעולה 400 +- ופסיכיאטר פרטי שעולה 700+-
על פרופיל 21 יש מספר השלכות מינוריות אבל זה ממש לא משנה מה רשום בקופ"ח, זה לעיני הרופאים בלבד.
כנראה בשביל לראות פסיכולוג תצטרך הפנייה מרופא משפחה, פסיכולוג של קופ"ח עולה פחות מ100 שקלים לעומת פרטי שעולה 400 +- ופסיכיאטר פרטי שעולה 700+-
vishskin כתב:זה לא משנה מה הוא מקליד כי אין לזה שום השפעה בחיים, אז הוא רושם שאתה בדיכיאון אין אדם שלא חווה את זה
בניגוד למה שהוא אומר, יש לזה השפעה על החיים, לכל דבר יש. איך זה ישפיע עלייך, קצת או הרבה, אין דרך לדעת. זה אמנם לא נורא כמו שזה נשמע, אבל אם תאובחן כדכאוני כל אישור רפואי שתוציא זה יצויין בו (ולכל עבודה שתצטרך להציג בה אישור כזה - יראו את זה).
חזור אל “רשת הליווי לסרבנים ונמנעים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 36 אורחים