אם בן אדם מבחינת הצבא/גורמי בריאות הנפש הוא פסיכוטי- זה מחייב שיחרור?
בנוסף, צהל יכול לשלוח חייל שהוא מוגדר כפסיכוטי לאישפוז? [יאשפזו אותו, או לא חובה?]
שאלה על פסיכוטיות
המנהלים: newprofile, MSMS
Re: שאלה על פסיכוטיות
Adambenmo כתב:אם בן אדם מבחינת הצבא/גורמי בריאות הנפש הוא פסיכוטי- זה מחייב שיחרור?
בנוסף, צהל יכול לשלוח חייל שהוא מוגדר כפסיכוטי לאישפוז? [יאשפזו אותו, או לא חובה?]
אם אתה פסיכוטי זה כמובן מחייב שחרור, אבל ברה"ן הם רשלנים בקטע הזה.
מי שמוגדר כפסיכוטי יישאל אם הוא רוצה להתאשפז, ואם הוא לא אבדני או מסוכן לסביבה הוא לא יאושפז בכפייה.
*גילוי נאות: הכותב שוחרר על סעיף דכאון פסיכוטי.
לפי מי שאני מכיר מחלה כרונית פסיכוטית תחייב שחרור, מחלה זמנית (גם אם ארוכה) כמו דיכאון פסיכוטי לא מחייבת שחרור אבל גורמי ברהן כנראה יעדיפו לשחרר. בעקרון הגורמים שהם מסתכלים עליהם זה מסוכנות לך ולסביבה, הסתגלות לשירות, וכדומה.
שאלה דחופה האם בשביל לראות גורם בריאות נפש ביחידה שלך כמו קבנ קפס פסיכיאטר- חובה לעשות קלירנס / טופס טיולים נכנס או אפשר גם בלי?
Adambenmo כתב:שאלה דחופה האם בשביל לראות גורם בריאות נפש ביחידה שלך כמו קבנ קפס פסיכיאטר- חובה לעשות קלירנס / טופס טיולים נכנס או אפשר גם בלי?
כעקרון הם חייבים לתת לך, ואתה גם יכול ללכת לברה"ן\ירפ"א אם הם לא נותנים.
לא אתה לא חייב, הם יענישו אותך אם תסרב לעשות קלירנס לפני שאתה רואה קב"ן
כאמור מעלי, תתעקש ומקסימום תפנה לברהן
כאמור מעלי, תתעקש ומקסימום תפנה לברהן
ישפטו אותי בסופו של דבר אם אני לא אעשה קלירנס עד שאני אראה קב''נ ואחריו פסיכיאטר? כי אני לא מוכן לעשות שום טופס טיולים עד שמטפלים בי! איך זה יסתדר?
תקשיב לי אחי לך למפקדים שלך עם סכין יפנית צמודה לוריד תגיד להם שאתה הולך להרוג את עצמך היום אם אתה לא רואה קבן
הם מבחינתם יכולים או לצחוק (במקרה כזה תעשה חתך קטן מולם ומשם זה כבר בטוח קבן ואישפוז ) או להביא לך במקום
אחי תהיה דרמטי תעשה סצינות - מקסימום אישפוז 24 שאחריו אתה יוצא ב 90 אחוז וזה גם לא כזה נורא רופאים נחמדים יש מחשב במחלקה כולה לילה ורמ 2 מספח אותך אליו.
אבל זה רק אם אתה רוצה לזרז את ה אמאמא של התהליכים .
בכל מקרה בהצלחה
לילה טוב ימלך
הם מבחינתם יכולים או לצחוק (במקרה כזה תעשה חתך קטן מולם ומשם זה כבר בטוח קבן ואישפוז ) או להביא לך במקום
אחי תהיה דרמטי תעשה סצינות - מקסימום אישפוז 24 שאחריו אתה יוצא ב 90 אחוז וזה גם לא כזה נורא רופאים נחמדים יש מחשב במחלקה כולה לילה ורמ 2 מספח אותך אליו.
אבל זה רק אם אתה רוצה לזרז את ה אמאמא של התהליכים .
בכל מקרה בהצלחה
לילה טוב ימלך
אני יודע שנוהל התאבדות זה דבר דבילי, מי שרוצה להתאבד ייתאבד כבר....
מה אתם אומרים?
מה אתם אומרים?
חזור אל “רשת הליווי לסרבנים ונמנעים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 50 אורחים