הייתי היום אצל פסיכיאטר אזרחי במיון והיא רשמה לי הפנייה לפסיכיאטר צבאי והחליטה שאני לא כשירה להמשיך את השירות. היא לא אמרה לי לאן ללכת או איך לקבוע
ואני לא ממש יודעת
אשמח לשמוע
פסיכיאטר צבאי
המנהלים: newprofile, MSMS
-
- יצירת קשר:
Re: פסיכיאטר צבאי
סביר מאוד שהפנו אותך לפסיכיאטר בבסיס הנוכחי שלך. את יכולה לפנות למפקדים שלך עם ההפנייה שיקבעו לך, או ללכת למרפאה של הבסיס לקבוע תור לבד (יש בסיסים שהם מעט אנאלים לגבי קביעת תורים לבד, אז יכול להיות שתצטרכי לעבור דרך הסמכות עליך).
-
- יצירת קשר:
העניין שאני בקרייה ואני מתנדבת אז כל ההפניות שלי או מומחים היו פרטי
ואני לא בטוחה לאן אני צריכה ללכת
ואני לא רוצה לבקש מהמפקדים שלי
omrie_atias כתב:העניין שאני בקרייה ואני מתנדבת אז כל ההפניות שלי או מומחים היו פרטי
אין כל כך מה לעשות. את צריכה לפנות לרופא היחידה(אין לך) או למפקד שלך כדי לקבוע תור לקב"ן.
-
- יצירת קשר:
הפסיכיאטורית אמרה לי שקב״ן הוא לא רופא ושבגלל מצבי היא מעבירה אותי ישר לפסיכיאטר צבאי ומונעת כל שיבוץ לתפקיד עד שאפגוש אותו
omrie_atias כתב:הפסיכיאטורית אמרה לי שקב״ן הוא לא רופא ושבגלל מצבי היא מעבירה אותי ישר לפסיכיאטר צבאי ומונעת כל שיבוץ לתפקיד עד שאפגוש אותו
אם כך ייצרו איתך קשר מהמרפאה בו נמצא הפסיכיאטר הצבאי... אם הבנתי נכון.
השאלה היא האם הפסיכיאטרית הולכת לקבוע עבורה את התור? על פי מה שאנשים כתבו עד עכשיו בפורום, שולחים את החייל עם חוות דעת ליחידה שיסדר את ענייניו לבדו. אם זה באמת כך, ובכל מקרה עדיף לעשות זאת מאשר לחכות לכלום; תלכי למרפאה הקרובה אליך שיכולה לטפל בך ותציגי את חוות הדעת מהמיון כדי שיקבוע לך תור לפסיכי'.
יש פסיכיאטרים בקריה,
במידה ואת בחיל אוויר אז את יכולה גם ללכת לירפ"א ויקבלו אותך בלי בעיה.
במידה ואת חיל ירוק אז יש מצב שברה"ן במקרפ"ר יקבלו אותך אני לא בטוח, בכל אופן אני אמליץ ללכת לשם.
גם אם לא ישחררו אותך בפגישה בתה"ש זה לא נורא כי את תופני לפגישה נוספת עם פסיכיאטר או קב"ן בקריה ואז יש סיכוי גבוהה יותר שתשתחררי.
כמובן לקחת אתיך את כל המסמכים לכל מקום.
במידה ואת בחיל אוויר אז את יכולה גם ללכת לירפ"א ויקבלו אותך בלי בעיה.
במידה ואת חיל ירוק אז יש מצב שברה"ן במקרפ"ר יקבלו אותך אני לא בטוח, בכל אופן אני אמליץ ללכת לשם.
גם אם לא ישחררו אותך בפגישה בתה"ש זה לא נורא כי את תופני לפגישה נוספת עם פסיכיאטר או קב"ן בקריה ואז יש סיכוי גבוהה יותר שתשתחררי.
כמובן לקחת אתיך את כל המסמכים לכל מקום.
-
- יצירת קשר:
אני בחיל הים ואני מנסה לקבוע תור בברה״ן והם לא עונים לי כבר יומיים
-
- יצירת קשר:
טוב היא אמרה לי שזה רק דרך הקב״ן ביחידה
ולא הייתי אצל קב״ן הייתי אצל פסיכיאטרית אזרחית שהפנתה
אותי בדחיפות לפסיכיאטר צבאי
omrie_atias כתב:טוב היא אמרה לי שזה רק דרך הקב״ן ביחידה
כדי לקבל "פסיכיאטר צבאי בדחיפות" צריך לעבור דרך הקב"ן קודם, כדי שיחליט אם זה אכן דחוף או לא.
חזור אל “רשת הליווי לסרבנים ונמנעים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 48 אורחים