רישיון נשק כתב:היום 2015 כעבור כמעט חמש שנים לאחר השיחרור באזרחות אני מוצא את פרופיל 21 מאוד בעייתי לאדם שמוצא עצמו בתחום עבודה של אבטחה ואו אפילו עבודות ממשלתיות כמו טכנאי מתח נמוך כי הרבה פרוייקטים שמשלמים טוב הם ממשלתיים או צבאיים, בכול חברת אבטחה לא מקבלים ללא צבא מלא או עם פרופיל 21 בגלל תקנות משרד הבטחון רישיון לנשק להציא ביכלל לא פשוט צריך לעבור הרבה לולאות שביכלל לא חייב שיואשר לך ואני רק בתחילת הדרך עדיין, עד לא מזמן מטווחי ירי ביכלל לא הסתכלו עלייך עם יש לך פחות משנתיים שירות.
זה מראה כמה שהצבא והגוף הבטחוני בארץ מתחיל להשתלט על חברות הייטק וכך לאט לאט, אנחנו ה"משתמטים", הולכים לסבול מקושי למצוא עבודה בהייטק בגלל שלא היינו בקבע של הארגון המושחט .
היום מי שיש לו מזל עם קשרים ופרוטקציות יכול למצוא עבודה בארץ בלי לסבול מה"אות קין" שצה"ל עשה לו, או אפילו אזרחות אירופאית/אמריקאית עם מקצוע בשביל להצליח במדינה אחרת שאינה מכריחה אותך לדפוק לעצמך את המוח עם פקודות וחוקים, הפקודות והחוקים זה כמו תירוצים של קצינים ופקידים עצלניים שחושבים שהם אלוהים רק בגלל השטויות שהם מכניסים לחיילים בראש.
בלי קשר לכך, אני אספר על עצמי בקצרה:
התנדבתי לצה"ל עם פטור רפואי, נכון שלא הייתי חייב, אבל באותה תקופה הרעילו אותי לשרת והבטיחו לי תפקיד חשוב, אחרי לא מעט זמן יצאתי מצה"ל, אני אפילו זוכר את האנשים המגעילים והנצלנים שאמרו שעשיתי טעות בגלל שהתנדבתי, היום אני מבין יותר ואם הייתי יכול לחזור בזמן, לא הייתי בכלל מתקרב לצה"ל ולהתעללויות הפנימיות שלא מספרים בחיים, החיילים החפשנים בג'וב שלא רוצים לעשות כלום, הקצינים הבכירים שחושבים שהרמטכ"ל הוא האלוהים שלהם, קצינים צעירים צעקניים שלא רואים ממטר (יש קצינים שהם אחלה ומדברים אליך בכבוד בלי דיסטנס, אבל זה נדיר מאוד), המפקד שלי היה בנאדם טוב אבל תחת קצינים ורס"רים רשעים שחושבים על הכסף ועל השמנת שלהם יותר מהסביבה שהם מפקדים עליה.
אפשר ממש לתת דימוי קיצוני לצה"ל: צה"ל זה כמו האידיאולוגיה הנאצית עם תורת הגזע.
גזע הארי: חיילים וקצינים בתפקידים בכירים כמו טייסים, לוחמים מובחרים ומודיעין/ממר"ם (הם לא אנשים רעים אבל בשביל הרבה אנשים אחרים הם נחשבים "יותר" מכולם, כמה מהם מתנשאים וחושבים שאם הם עושים תפקיד "חשוב וסודי" אז הם באליטה.
גזע הסלאבי: חפש"שים, "דפ"רים", לוחמים רגילים וג'ובניקים שסובלים בשירות (כמה שצה"ל מתייג אנשים כמפגרים שעצוב שחלקם באמת כן, אבל לא מעט מקבלים קבא ודפר נמוך בגלל הלחץ לפני צבא ולא בגלל שיש להם בעיה קשה כלשהי), אני הייתי שם וראיתי כמה סבל וחוסר משמעות יש.
והגזע השמי: המשתמטים, כן, אנחנו...אנשים שמתוייגים בחברה הישראלית כבוגדים בעם, כיצורים דוחים שבסך הכל לא עשו צבא ולא גרמו לעצמם השפלות ומחשבות נפשיות להתאבד, יש גם את היודנראט, שזה המתנדבים שהורעלו לשרת תחת ה"גזע העליון", שבסך הכל נותנים שנתיים~שנה מחייהם בשביל צה"ל, ומקבלים זין.
נכון שזה קיצוני, אבל מה לעשות, הרי צה"ל גרם לזה להראות כך, נכון?

"צבא העם" עאלק.
נ.ב: מיט"ב אמן שתישרפו בגיהנום.