[quote="יש לי שם"]קראתי. אני באמת מקווה שתפנימו:
כולכם פשוט קנאיים בילד בן 17 שיש לו הורים. הורים שחינכו אותו ולימדו אותו ערכים מה הם.
מהסיבה הפשוטה, שמכם לאף אחד לא היה איכפת כשהייתם בגילו. ולכן אני מבין את המרמור.
הוא בא אלינו להוציא את המרמור שלו אחרי שהוא התעורר מחלום רטוב וליכלך את הסדינים אחרי שהוא חלם חלום צבא.
אז הוא מוציא את התסכול שלו (כי אמא שלו צעקה עליו בזמן שהיא החליפה לו את הסדין), עלינו ולא להפך.מדוע הפורום הזה אינו מכיל 1,000,000 משתמשים? כי אתם קומץ אנשים פתטיים.
פחות ממליון משתמשים זה מיעוט? וואלה עם הטיעון הזה קשה להתווכח..... אתם חושבים שאתם יודעים הכי טוב.
כל השאר סתם טמבלים לא חכמים שנדפקו בצבא. כל כך הרבה טיעונים מטופשים שזה לא ייאמן.
רובם, אגב, איך לא - פרטיים ("המפקד שלי ירק לי בפרצוף!" "אף אחד לא עבר את מה שאני עברתי!!". רחמים)
אנחנו אולי נדפקנו בצבא, אבל כשידפקו אותך אתה רק תתחיל ללמוד את מה שאנחנו מזמן שכחנו.- הכל בילבולי מוח. צבא מושחת? ממשלה מושחתת? תגיד, באיזה סרט אתה חי?
אז נכון יש מקרי שחיתות, אבל אתה מקצין את התופעה. היא ממש לא כפי שאתה מתאר. זה נמצא בכל מקום, אין מה לעשות..
אין מה לעשות? בגלל זה הממשלה אוהבת דפרניקים כמוך...- שאלה: כמה כבר מקרי התאבדות, מקרי פגיעה נפשית בחיילים ישנם??? הכמות כמעט ואפסית. נכון שישנו סיכוי שהדבר יקרה, ובמיוחד
יש בסביבות 40 התאבדויות בשנה, ובלתי ניתן בכלל לספור את מספר הפגועים נפשית כי יש כנראה מאות אלפים.
האיי קיו שלך לעומת זאת, הוא אפסי.במערכת מילטריסטית כמו זו. בטוח שמיתון התופעה לא יתבצע על ידי "תומכי שחרור" למיניהם.. זה הדבר שמפריע לכם בצבא? זאת ממש
לא הדרך לתקנו..
אפילו תחתונים אתה לא יודע לתקן... לך לך מתחת לשמלה של אמא שלך.- לא יכולתי שלא לשים לב לאופי החלש שלכם. בכיינים, חסרי ערכים ואגואיסטים בצורה מוגזמת, שהצבא וודאי לא רצה וטוב שכך. לכן
נעלבתם ופתחתם "פורום", שנראה יותר כמו קבוצת תמיכה ל"נפגעי הצבא".. "הסיפור שלי" עלאק... כל כך פתטי.
אם זה כזה פתאטי אז למה אתה כזה ממורמר? מקנא אה? תחשוב עלינו בשמירה חמוד 
בשורה התחתונה, כל הפורום הזה הוא בולשיט אחד גדול. אז יכול להיות שאולי תצליחו "לשנות" משהו ולשחרר עוד כמה חיילים
מהצבא לטובת המטרה "הנעלה" שלכם. השינוי האמיתי, זה שעליו אתם מדברים חייב להתבצע מתוך המערכת. אין דרך אחרת. במיוחד
לא דרך פורומי ההשתמטות האלו. אבל לא באמת איכפת לכם. כנראה שאתם סתם מבזבזים את זמנכם היקר.. זמן שיש לכם יותר מאזרח אחר במדינה הזאת.
פחדנים. ילד בן 17 כותב את שמו המלא, ואתם כולכם מוגדרים כ"אורחים". אפילו את שמכם אתם לא מסוגלים לכתוב.
לא כולם אמיצים כמוך וכותבים את השם האמיתי שלהם, מר "יש לי שם".לא אתייחס לשאלת המיליון "מה יקרה אם אף אחד לא התגייס" כי זהו באמת תסריט לא הגיוני, גם מכיוון שלא כולם כמוכם. אבל יש משהו עוד יותר הזוי: שבעזרת פורומים כאלה, צבא ישנה דרכי מדיניותו.
מה שהזוי זה שדפרניקים כמוך מקבלים נשק... שזה מביש פשוט. אני ארגיש יותר בטוח אם הנשק יהיה בידיים של קוף.