תודה לעוזרים

מנהל: newprofile
taniush כתב:אוקיי אז ככה עד עכשיו לא ניתקלתי בבעיות כלשהן חוץ מי כמה תגובות ממורעלים טיפשיםהגעתי למסקנה שאני רוצה לעבוד ולהתחיל את השירות הלאומי בספטמבר אז ביקשו ממני בכמה מקומות עבודה קורות חיים ואני ממש לא יודעת מה לרשום בסעיף של השירות צבאי????? לרשום ששירתתי 7 חודשים ויצאתי?או שלא להזכיר בכלל ואז ישאלו על מה הפטור וכו'? אנשים יקרים מישהו נתקל בבעיה הזאת?
תודה לעוזרים
Lumy כתב:בקשר לשירות הלאומי, בתור מישהו שמתכנן לעשות גם - אני לא רואה סיבה לעשות שנתיים.
הכסף לא טוב (גם אם הוא טוב מאוד יחסית לצבא), ואת התוספת למענק שאת מקבלת בשביל השנה השניה (7000 שקל) אפשר להרוויח בכמה חודשים בעבודה רגילה.
אלא אם זה ממש חשוב לך לעשות שנתיים מסיבות אחרות, אני לא הייתי עושה. זה לא ישנה לאף אחד אם עשית שנתיים ולא שנה, ומי שזה כן ישנה לו סביר להניח שיהיה לו יותר אכפת למה לא סיימת שירות צבאי מלכתחילה.
tanya כתב:אין סיבה לעשות זה נכון ...(ידידה שלי יצאה מהצבא וישר הלכה ללמוד לפסיכומטרי גם לא מבינה למה אני עושה )ואין תרומה לדעתי זה ניצולים! אבל עדיין אני עושה כי אם בעתיד אתקל בשאלה .."יצאת מהצבא בסדר היו לך קשיי הסתגלות למסגרת אבל למה לא עשית ש"ל .?" אין לי תשובה טובה לענות ואני ניתקעת פה .
אני לא ממש רוצה לעשות ש"ל אבל בכל זאת אעשה שנה ואז משם אמשיך את חיי.
אני ראיתי באינטרנט בכל קורות חיים סעיפים של צבא ומה לא יסננו מראש אם יראו שאין את הסעיף של הצבא.?
אפשר לשאול מה אתה עושה עכשיו אחרי שיצאת מהצבא.?עובד ?לומד?
tanya כתב:אין סיבה לעשות זה נכון ...(ידידה שלי יצאה מהצבא וישר הלכה ללמוד לפסיכומטרי גם לא מבינה למה אני עושה )ואין תרומה לדעתי זה ניצולים! אבל עדיין אני עושה כי אם בעתיד אתקל בשאלה .."יצאת מהצבא בסדר היו לך קשיי הסתגלות למסגרת אבל למה לא עשית ש"ל .?" אין לי תשובה טובה לענות ואני ניתקעת פה .
אני לא ממש רוצה לעשות ש"ל אבל בכל זאת אעשה שנה ואז משם אמשיך את חיי.
אני ראיתי באינטרנט בכל קורות חיים סעיפים של צבא ומה לא יסננו מראש אם יראו שאין את הסעיף של הצבא.?
אפשר לשאול מה אתה עושה עכשיו אחרי שיצאת מהצבא.?עובד ?לומד?
1 כתב:ERAYO!
מסכים איתך. אכן, ישנם אנשים שמרוויחים מהמלחמה המתמדת, מכוח האדם הזול שהמדינה מספקת, והאנשים הללו מחזיקים במושכות. היינו יכולים להרוויח הרבה יותר אם היה כאן רצון אמיתי לבצע שלום (לדוגמא: אם היו מבצעים אמברגו נשק כולל במזרח התיכון, העמות היה נפסק בסופו של דבר).
הדבר שהכי מטריד אותי הוא העובדה שלאנשים רבים כבר אין כוח להלחם. אין סיבה. המצב הכלכלי מעיק, השחיתות חוגגת, ואין אופק....
אורח כתב:taniush כתב:אוקיי אז ככה עד עכשיו לא ניתקלתי בבעיות כלשהן חוץ מי כמה תגובות ממורעלים טיפשיםהגעתי למסקנה שאני רוצה לעבוד ולהתחיל את השירות הלאומי בספטמבר אז ביקשו ממני בכמה מקומות עבודה קורות חיים ואני ממש לא יודעת מה לרשום בסעיף של השירות צבאי????? לרשום ששירתתי 7 חודשים ויצאתי?או שלא להזכיר בכלל ואז ישאלו על מה הפטור וכו'? אנשים יקרים מישהו נתקל בבעיה הזאת?
תודה לעוזרים
השתחררתי לאחר 7 חודשים עקב בעיות רפואיות שלא מהוות קושי בביצוע התפקיד. או משהו כזה.
ומעולה, עדיף לך להתחיל תשירות לאומי בספטמבר. יהיו לך יותר אופציות, עכשיו בקושי יש.
ella כתב:אורח כתב:taniush כתב:אוקיי אז ככה עד עכשיו לא ניתקלתי בבעיות כלשהן חוץ מי כמה תגובות ממורעלים טיפשיםהגעתי למסקנה שאני רוצה לעבוד ולהתחיל את השירות הלאומי בספטמבר אז ביקשו ממני בכמה מקומות עבודה קורות חיים ואני ממש לא יודעת מה לרשום בסעיף של השירות צבאי????? לרשום ששירתתי 7 חודשים ויצאתי?או שלא להזכיר בכלל ואז ישאלו על מה הפטור וכו'? אנשים יקרים מישהו נתקל בבעיה הזאת?
תודה לעוזרים
השתחררתי לאחר 7 חודשים עקב בעיות רפואיות שלא מהוות קושי בביצוע התפקיד. או משהו כזה.
ומעולה, עדיף לך להתחיל תשירות לאומי בספטמבר. יהיו לך יותר אופציות, עכשיו בקושי יש.
מה זאת אומרת "עכשיו בקושי יש"? מה, מי שיצא מהצבא ולא עשה שירות לאומי אז לא יקבלו אותו לשום מקום? למה כי זה המסר שלך בהודעה הזאת
ella כתב:נניח אצא מהצבא ואעשה תואר. איך אתקבל לעבודה בלי ניסיון ? מאיפה לי הניסיון בדיוק XDDD
חזור אל “בין מיליטריזם לפמיניזם”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים